"Számítógépünk nem csupán egy gép, hanem digitális életünk hordozója. Tároljuk rajta dokumentumainkat, fényképeinket és levelezésünket. A megbízható vírusirtó szoftver ezért éppen olyan fontos, mint lakásunk ajtaján a zár."

Keress meg Facebookon! Kövess minket twitteren!

Gyakran ismételt kérdések
Mi történik a megrendelés után, hogyan lesz vírusvédelmem?

A megrendelés lépései a következők

  1. A megrendelés leadható a weboldal megrendelés menüpontjában.
  2. Ezt feldolgozzuk és partnerünk általában 3 munkanapon belül emailben küld licenszkódot. Sűrűbb időszakban (például karácsony vagy újév) ez egy kicsit hosszabb lehet.
  3. A számla és csekkes fizetési mód esetén a csekk ezután pár nappal postai úton érkezik meg.
  4. Ha a számla nem kerül időben befizetésre, a licenszkód törlésre kerül.

Magát a szoftvert postai úton nem küldjük, az letölthető a weboldal letöltések menüpontjából vagy a licenszlevélben szereplő linkről.

Természetesen a próbaváltozat előre letölthető, tesztelhető, így a megrendelés átfutási idejére sem kell vírusvédelem nélkül hagyni számítógépünket

 
Máshol vásároltam licenszet. A hosszabbítást leadhatom itt?

Természetesen igen, csupán arra kérjük, hogy megrendelése ugyanarra a névre szóljon, amellyel az eredeti licenszet rendelte. Hosszabbítás rendeléskor meg kell adni a felhasználónevet is, ezt a korábban kiküldött licenszlevelében vagy a vírusírtó szoftverben találja meg.

 
Figyelmeztetnek az előfizetésem lejárata előtt?

Természetesen küldünk emlékeztető levelet.

Ekkor a weboldalon már a hosszabbítás jelzésű termékeket lehet kiválasztani, amelyek kedvezőbb árral rendelkeznek, mint az új előfizetés.

 


GEDEON Nyomdaipari Bt.

Cím: 2600 Vác, Zrínyi u. 9.

Telefon: 06/27/501-655  Fax: 06/27/501-656

Email: nod32@gedeon.hu