"Számítógépünk nem csupán egy gép, hanem digitális életünk hordozója. Tároljuk rajta dokumentumainkat, fényképeinket és levelezésünket. A megbízható vírusirtó szoftver ezért éppen olyan fontos, mint lakásunk ajtaján a zár."

Keress meg Facebookon! Kövess minket twitteren!

További termékeinket is ajánljuk figyelmébe:

 

ESET Cybersecurity

Általánosan elfogadott tény, hogy a Mac/Linux operációs rendszerek a Windows® platformhoz képest biztonságosabbak. Ezzel együtt egyetlen rendszer sem vákuumban működik, és a kártékony kódok készítői folyamatosan keresik a lehetőséget arra, hogyan tudnak több operációs rendszeren is működő kártevőket készíteni. Mindezek mellett a harmadik fél által gyártott alkalmazások és platformok - például a Java - könnyedén a vírusok készítőinek célpontjává válhatnak. A védtelen Macintosh számítógépek hálózatba kapcsolva könnyedén célpontjává válhatnak az említett multi-platform fenyegetéseknek.
Az ESET Cybersecurity minden biztonsági kockázatot kezel. Hatástalanítja a Macintoshra készült kártevőket, de a Linuxra vagy Windowsra készült fenyegetéseket is megállítja, csakúgy, mint a multi-platform vírusokat. Így az ESET Cybersecurity megvédi a Macintoshon tárolt adatokat, és elhárítja a támadásokat.

 

ESET Mobile security

Védelem Windows Mobile és Symbian platformon működő okostelefonok számára. Az okostelefonok terjedésével egyre fokozódnak a mobiltelefonokhoz kapcsolódó biztonsági kockázatok is. A legtöbbször Bluetoothon, vezeték nélküli hálózatokon és SMS/MMS-ben terjedő károkozók ellen nyújt védelmet a Windows Mobile és Symbian platformon is működő ESET Mobile Security, mely a proaktív vírusvédelmen és SMS szűrőn túl tűzfal és lopásgátló funkcióval is rendelkezik.
Az ESET Mobile Security a többszörösen díjnyertes NOD32 mesterséges intelligencián alapuló keresési technológiájának köszönhetően gyors és megbízható védelmet biztosít a vírusok, trójaiak és rootkitek ellen, alacsony rendszerterhelésének köszönhetően pedig nem lassítja le a készüléket.
Az SMS/MMS szűrő segítségével beállítható, hogy mely feladóktól nem kívánunk szöveges üzeneteket fogadni, így ez a funkció megkíméli a felhasználót a kéretlen reklámüzenetektől.

 

GEDEON Nyomdaipari Bt.

Cím: 2600 Vác, Zrínyi u. 9.

Telefon: 06/27/501-655  Fax: 06/27/501-656

Email: nod32@gedeon.hu